Simplifica. Organizeaza. Traieste.

Te-ai decis ca este momentul sa iti pui lucrurile in ordine? Iata care sunt etapele peĀ  care le vom parcurge impreuna, in cadrul procesului de simplificare si organizare, pentru a crea sistemul potrivit pentru tine si spatiul tau.

  • Incepem cu o discutie telefonica pentru a intelege care sunt nevoile si asteptarile tale si cum sunt organizate lucrurile acum. In aceasta etapa ne vom cunoaste, iar eu iti voi oferi mai multe informatii despre pasii procesului de simplificare si organizare. Tot in acest moment vom identifica impreuna provocarile si limitarile de spatiu care iti par greu de depasit.
  • Daca decidem ca ai nevoie de ajutorul unui consultant, vom trece la urmatoarea etapa, cea in care vom crea impreuna viziunea si planul, si vom programa prima sesiune privata. Stabilirea viziunii este o etapa importanta a procesului deoarece aici vom descoperi ce iti doresti de la spatiul tau si vom stabili obiective astfel incat sa ne fie clar ce urmarim si de ce.
  • Fiecare spatiu este diferit. Trei aspecte determina timpul de care vom avea nevoie pentru a parcurge procesul de simplificare si organizare: dimensiune si suprafata, volumul de lucruri si, cel mai important, cat de repede iei decizii. In functie de complexitate, vom stabili impreuna de cate sesiuni avem nevoie pentru a parcurge tot procesul de simplificare si organizare. Intre sesiuni, vei avea diferite teme de parcurs astfel incat sa exersezi noile abilitati si sa limitam numarul intalnirilor fata in fata de care avem nevoie.

Cu indrumare, grija si rabdare, te voi ajuta sa simplifici si sa creezi un sistem de organizare potrivit nevoilor tale. Nu vor exista judecati si nu te vei simti obligat sau presat sa renunti la lucruri. Pe parcurs ce simplificam si eliberam, vei incepe sa descoperi avantajele si efectele unui spatiu organizat.

ORGANIZAREA CASEI
MUTAREA IN CASA NOUA
ORGANIZAREA BIROULUI
ORGANIZAREA GARDEROBEI
WORKSHOP

Programeaza o discutie telefonica gratuita.