Experiente reale

„De cand am descoperit Organizo si am pus in aplicare principiile metodei KonMari™, viata noastra s-a schimbat. Acum avem un spatiu placut, bine organizat, doar cu lucruri dragi si utile. Ne doream un spatiu pentru un mic atelier, pe care eram gata sa il inchiriem. Dar colaborarea cu Organizo ne-a ajutat sa il amenajam chiar la noi acasa, exact asa cum il visam. Avem nu doar mai mult spatiu si timp pentru ceea ce conteaza cu adevarat pentru noi, dar si mai multa claritate in idei. „

– Oana Ghimpau

„Mi-am dorit foarte mult sa am ordine in dulapul cu haine astfel incat sa ma pot imbraca repede si sa imi placa ce port. Cu ajutorul Rominei am reusit sa organizez nu doar dulapul cu haine, ci toata casa. Este un om care are foarte multa rabdare si foarte mult respect pentru lucruri. A fost o experienta care m-a ajutat sa imi dau seama care sunt prioritatile mele, sa vad de ce am nevoie cu adevarat si sa imi fac mai mult timp pentru cei dragi. Am invatat sa pretuiesc lucrurile care imi aduc bucurie si nu in ultimul rand sa am o mai mare grija de bugetul meu. Imi place sa cred ca acum sunt mult mai atenta pe ce imi chestuiesc banii si ce lucruri aduc acasa.”

– Anca Sandulescu

„Procesul prin care am trecut alaturi de Romina a fost mai lung si mai greu decat ma asteptam. Am organizat impreuna intreaga casa: doua bai, doua dormitoare, living-ul, bucataria si holul. Schimbarile, de asemenea, au fost mult mai mari decat imi imaginam. Nu este un proces usor, prin care as fi putut trece singura. Alaturi de Romina am putut vedea perspectiva de a avea un loc al meu, in care sa ma simt bine. Pe langa sortarea si organizarea lucrurilor, procesul a fost un mod in care mi-am dat seama ce nevoi am si ce imi doresc pentru mine si cei din jur. Dupa ce am incheiat, a fost pentru prima data de cand locuiesc in casa mea, cand am stiut unde este fiecare lucru de care am nevoie. Ce a ramas la final a fost o experienta foarte valoroasa, prin care cineva care are cunostintele si experienta necesare, iti arata cum iti poti face viata mai usoara, dar te si conecteaza la obiceiuri bune, la a avea grija de tine si de casa ta”

– Andreea Sandu

”De la cutii cu globuri pana la sifoniere, boxe si poduri pline cu muuuulte lucruri, pe toate le-as organiza cu Romina. Este despre a trai simplu si nu despre a invata sa impaturesti 3 bluze. O experienta care mi-a marcat anul 2019!”

– Magda Mandache