Simplifica. Organizeaza. Poarta.

Imagineaza-ti ca te trezesti dimineata si nu trebuie sa iti faci griji in ce te imbraci. Mergi direct la dulapul cu haine, deschizi larg usile, iti alegi dintr-o privire tinuta potrivita si esti gata in doua minute. Nu ar fi, cu adevarat, magic? Daca iti doresti un dressing organizat sau o garderoba minimala si usor de purtat, hai sa vorbim. In cadrul sesiunilor pentru organizarea garderobei, simplificam, organizam si cream tinute gata de purtat.

  • Simplificare: analizam impreuna articolele vestimentare, pentru a le descoperi pe cele care iti plac cu adevarat, sortam si eliberam spatiul.
  • Organizare: gasim solutii de depozitare si de organizare pentru lucrurile pe care ai decis sa le pastrezi, care iti plac si te bucura, astfel incat sa le poti vedea usor si sa fie accesibile.
  • Mix & Match: ne jucam cu hainele, pantofii si accesoriile si le combinam in tinute, sa le poti imbraca si purta imediat.

In orice dressing sau dulap exista haine frumoase, gata de purtat. Insa, de cele mai multe ori, ele se pierd printre alte haine care nu ti se mai potrivesc sau care nu iti mai plac. Da-le o sansa si vor straluci. Si tu impreuna cu ele.

“Simplitatea este cea mai sofisticata.” 

– Leonardo Da Vinci

Programeaza o discutie telefonica gratuita.